Vrienden

Een bijzondere Vriendschap met Ars Musica, dat is wat veel Vrienden voelen.
U bent een liefhebber van klassieke (kerk)muziek, draagt Ars Musica een warm hart toe, bent een trouw bezoeker van de concerten en wil daarnaast uw waardering graag ook in financieel opzicht doen blijken. Voor Ars Musica is uw steun van wezenlijk belang.

Niet alleen geeft een zaal vol betrokken Vrienden een meerwaarde aan het concert, maar ook maakt deze financiële steun het mogelijk om concerten op hoog niveau te kunnen realiseren, een bijzondere cd-opname te maken of een concert op een fraaie locatie te organiseren. Ieder jaar opnieuw kunt u volop genieten van prachtige concerten met unieke programma’s. Vriendschap betekent een wederzijdse band met elkaar opbouwen.

Lees hier alles over de voordelen van vriend zijn.

U wordt vriend door bij het kopen van de toegangskaarten bij Klassieke Muziek de optie Vriend aan te geven. Uw aanmelding wordt dan automatisch verwerkt.