Aangenaam...

01 september 2019

Even Voorstellen

Het bestuur en de artistieke commissie van Ars Musica hebben onlangs een nieuwe voorzitter benoemd. Abel Veenstra de rol van voorzitter voor de organisatie van Ars Musica op zich nemen. Hieronder stelt hij zichzelf voor.

Mijn naam is Abel Veenstra en ik ben benoemd als uw nieuwe voorzitter. Ik ben 58 jaar, getrouwd met Janny, 2 zoons, Rikus en Anne en woonachtig in Zwolle. In mijn dagelijks leven heb ik een eigen adviesbureau op het vlak van HRM-begeleiding, ondersteuning en advies. Ik richt mij vooral op het bevorderen van mobiliteit van docenten en leerkrachten in het onderwijs

Ars Musica is een stichting die ik al een tijdje ken. De combinatie van koren, orkest en koorschool spreekt mij heel erg aan. Aangezien ik zelf zing in een toonkunstkoor weet ik uit ervaring hoe geweldig het is om in deze vorm muziek te maken. Dit in combinatie met mijn bestuurlijke interesse en ervaring waren voor mij de redenen om te solliciteren op de voorzittersfunctie.

Ik ben erg verheugd en vereerd dat ik samen met de andere bestuursleden en de organisatie Ars Musica mag brengen naar veranderingen en vernieuwingen. Dit om nu en in de toekomst nog meer mensen te laten genieten van de muziekkunst. Als beoefenaar en luisteraar.

Op een goede samenwerking!