Voorrechten

De vriendschap met Stichting Ars Musica levert u verschillende voorrechten op. In ruil voor uw steun wil de stichting haar immateriële dank op onderstaande manieren verstoffelijken.

Word Goede Vriend voor € 49,- per jaar

U ontvangt onderstaande privileges:

* Gereserveerde plaatsen
* 10% korting op de toegangskaarten die u via Klassieke Muziek bestelt
* Uw introducé ontvangt dezelfde korting
* Uitnodiging bijwonen repetities
* Uitnodiging vriendenconcert (1 keer per 2 jaar)

Word Hartsvriend voor € 95,- per jaar

U krijgt alle vriendenprivileges , u ondersteunt ons met een extra bijdrage.

Periodieke schenking
(vastgelegd voor een minimale periode van 5 jaar, vanaf € 200,-)

U krijgt alle Vriendenprivileges en uw schenking is financieel aftrekbaar. Bovendien ontvangt u twee vrijkaarten voor ons jaarlijkse Nieuwjaarsconcert.

Nieuwe vrienden

U ontvangt gratis concertkaarten bij uw eerste bestelling via Klassieke Muziek. Tevens ontvangt u als nieuwe vriend een welkomst-cd.

Voorwaarden
Vriend zijn van Ars Musica betreft een doorlopend lidmaatschap voor minimaal 49 euro per jaar. De eerste bijdrage wordt afgeschreven door Interticket, de volgende jaren door Ars Musica zelf. Na opzegging voor 1 december via info@stichtingarsmusica.nl vervallen de voordelen na het einde van de lopende periode en wordt de jaarlijkse bijdrage niet meer afgeschreven. U wordt vriend voor minimaal twee jaar.