13 februari 2020

Vacature | Secretaris

Ars Musica is op zoek naar een nieuwe secretaris. We zoeken een bij de stichting betrokken bestuurder. Je wilt samen met de andere bestuursleden (voorzitter en penningmeester), vrijwilligers en ondersteuners, een bijdrage leveren aan de verdere vormgeving van de ambities van Ars Musica. De tijdsbesteding is ongeveer 2 uur per week.

Wat bied jij?
  • Je voelt je verbonden met Ars Musica
  • Je hebt affiniteit met de functie
  • Je kan goed regelen, communiceren en plannen
  • Je bent goed in schrijven en notuleren
  • Je maakt aktielijsten en ziet toe op de uitvoering ervan
  • Je vindt het leuk om mee denken over de toekomst van Ars Musica en daar een bijdrage aan te leveren.
  • Je hebt tijd en zin om ongeveer 7 á 8 vergaderingen en een aantal dagdelen voor beleid beschikbaar te zijn. Inclusief alle bijbehorende werkzaamheden komt dat neer op gemiddeld 2 uur per week.
Wat bieden wij?
  • Gezellige en boeiende bestuursvergaderingen;
  • Betrokken en aardige bestuursleden, staf, vrijwilligers en musici;
  • Prachtige concerten;
  • Inspirerende muzikale en culturele omgeving;
  • Een passende vrijwilligersvergoeding.
Reageren?

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met de huidige secretaris, Nelleke van der Sluijs (06-17656173) of de voorzitter, Abel Veenstra (06-36439445).
Je sollicitatie kun je sturen naar: info@arsmusica.nl