20 juli 2020

Vacature | Office Manager

Ars Musica is wegens vertrek van de huidige functionaris per medio september op zoek naar een

OFFICE MANAGER (m/v) voor 8-10 uur per week

Ars Musica ziet het als haar missie hoogwaardige muziek over te dragen over generaties heen vanuit drie kernwaarden: liefde, passie en overtuiging. Deze missie geven we op de volgende manier vorm:

1. We leggen muzikale schatten open voor zoveel mogelijk mensen, omdat we met klassieke muziek alle leeftijden willen aanraken.
  2. We zijn een kenniscentrum en vraagbaak op het gebied van (kerk)muziek en liturgie.
  3. We spannen ons in om talent te ontplooien van beginner tot professional. Zo willen we een podium bieden voor onze musici.

Ars Musica is een jonge en ambitieuze culturele organisatie die bestaat uit een korenpiramide en een orkest. Vanuit een persoonlijk muzikaal groeimodel kunnen zangers vanuit onze Koorschool doorstromen naar uiteindelijk ons Concertkoor of ons Kamerkoor.

Onder Ars Musica vormen de Koorschool, het Meisjeskoor en het Jong Concertkoor een opleidingsinstituut, gericht op vocale scholing, die daarnaast medewerking verlenen aan een aantal concerten gedurende het seizoen. Het Concertkoor, Kamerkoor en Orkest zijn de andere ensembles van Ars Musica, waarvan de twee laatstgenoemde gezelschappen bestaan uit freelance professionele musici. Het uitvoeren van koormuziek, met of zonder orkestbegeleiding, is de basis van de activiteiten. Het Orkest kent daarnaast ieder seizoen een eigen productie. Onze website www.arsmusica.nl vertelt verder wie wij zijn.

Ars Musica wil graag in contact komen met personen die voor onze organisatie het office-management willen invullen voor 8-10 uur per week. Gewerkt wordt op basis van een overeenkomst van opdracht (freelance). Een indicatie van het honorarium kan desgewenst telefonisch worden opgevraagd bij de zakelijk leider, Léontine van Duin, mobiel 06-43411657. Zij is i.v.m. vakantie bereikbaar tot 3 augustus. Na 3 augustus is de penningmeester Albert-Jan van Ginkel hiervoor bereikbaar op mobiel 06-12935992.

Functie-inhoud

De officemanager is verantwoordelijk voor het organisatorisch en administratief voorbereiden van de eigen producties (koor- en orkest). Het takenpakket zal o.a. bestaan uit:

• correspondentie met orkest- en koorleden;
  • coördinatie bij het maken van het programmaboekje;
  • coördinatie bij het opstellen en uitgeven van campagnebeeld, flyers en posters;
  • Vriendenbeheer;
  • correspondentie met het Ondernemersnetwerk;
  • coördinatie van de vrijwilligers;
  • opstellen maandelijkse nieuwsbrief;

Hij/zij is een echte spin in het web; hij/zij werkt nauw samen met de artistiek leider/dirigent Patrick van der Linden, de zakelijk leider Léontine van Duin en de andere leden van de artistieke staf. Ars Musica beschikt over een productieleider (vacature vanaf medio september), orkestmanager en koormanager die eerste aanspreekpunt zijn voor musici en solisten.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een positieve, proactieve en enthousiaste houding. De officemanager kan zich foutloos uiten in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels. Een ‘hands on’-mentaliteit is wenselijk. Verder beschikt de officemanager over:

• affiniteit met klassieke muziek;
  • goede organisatorische, communicatieve en contactuele vaardigheden en initiatief;
  • het vermogen om zelfstandig te werken;
  • het vermogen om nauwkeurig, planmatig en ordelijk te werken;
  • het vermogen hoofd- en bijzaken onderscheiden;
  • goede beheersing van MS Office en andere kantoortoepassingen;
  • de nodige stressbestendigheid;
  • rijbewijs B;
  • eigen werkruimte;
  • bij voorkeur woonachtig niet verder dan 0,5 uur rijden van Veenendaal;
  • een flexibele houding betreffende onregelmatige werktijden.

Nadere informatie over de werkzaamheden kunnen worden ingewonnen bij

• de zakelijk leider, Léontine van Duin (06-43411657) i.v.m. vakantie tot 3 augustus bereikbaar;
  • de artistiek leider, Patrick van der Linden (06-54387332) i.v.m. vakantie vanaf 3 augustus bereikbaar;
  • de huidige office-manager, Marieta van Ginkel, (06-83224408). i.v.m. vakantie vanaf 3 augustus bereikbaar.

Kandidaten die aan het geschetste functieprofiel menen te voldoen, worden uitgenodigd per mail – inclusief cv- te reageren vóór 17 augustus naar info@arsmusica.nl.

De selectiegesprekken zullen begin september worden gepland en plaats vinden in de omgeving Veenendaal.

Acquisitie op basis van deze vacature (advertentie) wordt niet op prijs gesteld.