Nieuwjaarsconcert

Van Oud naar Nieuw

Muziek slaagt er als niets anders in geesten te verbinden. Nieuwjaar is er ook om goede wensen in vervulling te laten gaan. Actief kiezen voor zorgzaamheid, liefde en vrede is de nieuwjaarsboodschap die Ars Musica muzikaal wil overdragen met prachtige muziek, op verrassende wijze op het podium gepresenteerd.

Lees meer

Decemberconcert

Feestelijke Christmas Carols

Ars Musica viert het einde van het jaar altijd op verrassende wijze. Dit keer presenteren we een programma van beroemde en minder-bekende parels in de sfeer van de ‘Christmas Carol’.

Lees meer

Koorschatten

Pure klankrijkdom uit Engeland

Dankzij de brede selectie uit de 19e, 20e en 21e eeuw klinkt muziek die rijk is van klank, van schoonheid en van karakter.

Lees meer

Fantastische Felix

Het muzikale genie als goede vriend

Met dit programma kijk je zowel terug als vóóruit in de muziekgeschiedenis, en begrijp je dat geen componist en geen werk helemaal op zichzelf staat.

Lees meer

Zomerlicht

Van heerlijk intens tot prachtig zacht

Zomerlicht, een briesje, het ruisen van bomen, de zangerige lijn van een leeuwerik. Met dit natuurbeeld begint The Lark Ascending van Ralph Vaughan Williams. De vioolsolo beeldt op virtuoze wijze zowel de roep als de vlucht van de vogel uit. Hoor hoe leeuweriken al zingend tot grote hoogten stijgen om daarna in stilte weer neer te dalen.

Lees meer

Coronation Anthems

Lees meer

750 jaar Gouda in muziek

Lees meer

Muziek voor Sint Jansdag

Lees meer

Bach voor en na

Intieme koorwerken uit de Duitse barok

Lees meer

Audities AMEZA

Lees meer

Je digitale reisgenoot: overzichtelijk en relevant.

Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze nieuwsbrief.

.