01 november 2019

PERSBERICHT

Dordrecht, november 2019

TRADITIONELE ARS MUSICA ADVENTSCONCERT BRENGT VERRASSEND PROGRAMMA

DORDRECHT –  Op 14 december zal het kerstconcert van St. Ars Musica plaatsvinden, traditiegetrouw in de Grote of St. Michaelkerk in Oudewater. Alle geledingen van Ars Musica zullen aan deze avond heen bijdrage leveren: de kinderkoren, de concertkoren en het orkest. Behalve het zelden uitgevoerde Oratorio de Noël van Camille Saint Saëns zal een werk van de hand van Patrick van der Linden in première gaan.

Daarnaast klinkt er sfeervolle decembermuziek van Fauré, Rheinberger, Schubert en John Rutter. Het meisjeskoor voert Francks majestueuze Psalm 150 uit. De meeste ensembles zullen zelfstandig te horen zijn, maar bundelen hun krachten voor het Oratorio de Noël van Saint-Saëns en Van der Lindens Magnificat.

Het adventsconcert van 14 december begint om 19.45. De geboden anderhalf uur muziek zal niet onderbroken worden door een pauze. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen met de aanwezigen een glaasje te drinken. (Dit wordt u aangeboden door Ars Musica). Kijk voor meer informatie over programma en kaartverkoop op www.arsmusica.nl. Jongeren tot 18 jaar en voltijd studenten betalen slechts 10 euro.