01 december 2019

Nieuwe ronde Opleidingskoor Ars Musica van start in januari

Nieuwe ronde Opleidingskoor bij Ars Musica

Ars Musica gaat met de derde ronde van het Opleidingskoor van de Koorschool van start! In een klein groepje werken kinderen uit de groepen 3 en 4 spelenderwijs aan hun muzikale ontwikkeling. Dit doen zij aan de hand van de solfa- en cymbaalmethode.

De methode kenmerkt zich door een combinatie van spel, beweging en een melodieharp. Hiermee werken de kinderen aan hun zang- en stemontwikkeling. Door de op speelse manier aangeleerde theoretische vaardigheden direct in praktijk te brengen, groeien de kinderen in muzikaliteit, ritmegevoel en klankbegrip.

Het Opleidingskoor duurt één jaar, en heeft in 2018 voor het eerst gedraaid, met groot succes. Na het Opleidingskoor is het mogelijk verder te gaan in koor A van de Koorschool.

Het Opleidingskoor start in januari 2020. De repetities vinden plaats op twee locaties, te weten Gouda en Ridderkerk.
Gouda: elke donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur
Ridderkerk: elke maandagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur

Er zijn op beide locaties geen lessen in de vakanties.

Zie voor meer informatie over de kosten van het Opleidingskoor en de mogelijkheid tot aanmelding de website www.arsmusica.nl.

• de aanschaf van je eigen cymbaal en methode: € 80,- eenmalig
  • leskosten: € 25,- per maand

Heb je interesse gekregen in het opleidingskoor? Mail voor meer informatie naar info@arsmusica.nl of meld je kind direct aan via het inschrijfformulier!