Ars Musica Opleidingskoor

Het Opleidingskoor van Ars Musica is in januari gestart. Het koor is speciaal ontwikkeld voor kinderen uit groep 3 en 4. Afgelopen jaren bleek dit een groot succes, dus ook dit jaar gaan we ermee door!


In het Opleidingskoor leren kinderen zich spelenderwijs muzikaal te ontwikkelen door middel van de solfamethode en de cymbaalmethode. Een repetitie bestaat uit een combinatie van spel, beweging en het oefenen met een eigen cymbaal. Er wordt veel gezongen met de leeftijdsgenoten in de groep. Centraal staat de ontwikkeling van het kind door te werken ‘from sound to symbol’; een prachtige methode voor kinderen die enthousiast zijn over muziek en zelf willen zingen en spelen.

Het Opleidingskoor duurt één jaar, daarna is het mogelijk verder te gaan in koor A van de Koorschool.

Repetities
Ridderkerk: elke maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.
Wilhelminakerk, Bourgondischelaan 1.
Gouda: elke donderdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur.
Johannes Calvijnschool, Dreef 200.
De repetities zijn wekelijks, behalve in de schoolvakantie.

Contributie
De contributie van het Opleidingskoor bedraagt €30 per maand, gedurende 12 maanden. Daar komt eventueel de aanschaf van een cymbaal bij à €101,50.

Is jouw kind enthousiast over muziek en zingen? Meld hem/haar nu aan bij Marjon van der Linden (m_v_d_l@hotmail punt com) of via onderstaand formulier.

Wil je meer informatie over de Koorschool, klik dan hier.

Kom erbij

Samen zingen en studeren levert een prachtige band op. Een zanger drukte het eens onovertroffen uit: ‘Bach is cool, man!’ Zing jij graag, wil je je stem ontwikkelen, en ben je bereid om thuis te oefenen? Vul hieronder het inschrijfformulier in.    JongenMeisje
    Je digitale reisgenoot: overzichtelijk en relevant.

    Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze nieuwsbrief.

    .