Ars Musica Ensemblezang Academie (AMEZA)

De Ars Musica Ensemblezang Academie biedt een unieke opleiding ensemblezang aan. Het vak van ensemblezanger is deels gelijk aan dat van een solozanger. Iedere zangstem is uniek en heeft karakteristieke eigenschappen. Een ideaal stemgebruik behoort dan tot de basis van dit vak.


Daarnaast wordt gewerkt aan leren samenwerken: hoe kun je je diepgaand muzikaal met elkaar verbinden, met behoud van zoveel mogelijk eigen identiteit? Jezelf blijven bijsturen met de oren open; een fantastisch mooi leerproces.

Er zijn twee verschillende opleidingstrajecten: EZ1 voor (toekomstige of potentiële) professionals en EZ2 voor ambitieuze amateurzangers. Daarnaast is het mogelijk om alleen de muziektheoretische modules te volgen.

In september 2019 is de eerste groep studenten gestart. Door de overheidsmaatregelen is de start van de volgende groep uitgesteld naar september 2022. Zodra de auditiedata bekend zijn voor de nieuwe ensemblezangklassen zullen wij dat op onze Facebookpagina vermelden.

Auditie AMEZA

Meer weten?
Download onze studiegids.

Interesse?
Wanneer je je wilt aanmelden voor de audities, kan dat door het onderstaande aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.
Graag tot ziens!    ManVrouw


    Kalender

    Je digitale reisgenoot: overzichtelijk en relevant.

    Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze nieuwsbrief.

    .