Blog Post

News from us
18 juni 2015

Kamerkoor Ars Musica benoemt zakelijk leider

Artistiek leider Patrick van der Linden, het bestuur van Stichting Ars Musica en de zangers van het kamerkoor zijn zeer verheugd met de aanstelling van Hilbrand Adema van AdemaMusica als zakelijke leider van Kamerkoor Ars Musica. Adema staat bekend als een veelzijdige, enthousiaste culturele ondernemer met een uitgebreid netwerk in de muzikale sector. (zie ook: www.ademamusica.nl)
Adema: “Ik beschouw het als een grote uitdaging om dit nieuwe, veelbelovende professionele Kamerkoor op de kaart te zetten. We gaan ons onderscheiden met bijzondere projecten en opmerkelijk repertoire!”
Ook voorzitter van de Stichting Pleun Eikelboom is blij met deze benoeming: “Als voorzitter van het bestuur zie ik uit naar de samenwerking met deze gedreven man, de gemotiveerde zangers en zangeressen en de artistiek leider. Kamerkoor Ars Musica op weg naar de positie die het verdient!”