Decemberster: muziek, verhalen en gedichten

Ars Musica brengt haar nieuwe cd Decemberster uit in een extra bijzondere uitgave:
Een cd én boek, waarin Ars Musica een aantal kerstgedichten en -verhalen verbindt met muziek voor de decemberdagen.
Bestel nu via het formulier onderaan deze pagina!

excl. verzendkosten (v.a. €5,25)

Decemberster: muziek, verhalen en gedichten rondom de kerstdagen
Naast het kinderverhaal De waarheid van Willemijn de Weerd en De kerstwens, het kortverhaal van Ria Borkent, zijn in deze uitgave gedichten opgenomen van Lucebert, Len Borgdorff en Gerrit Achterberg. Ze worden voorgedragen door Lex Bohlmeijer.

In Decemberster brengen het Ars Musica Orkest, het Ars Musica Kamerkoor en Meisjeskoor onder leiding van chef-dirigent Patrick van der Linden hoop en licht in donkere dagen!

Met dit boek en de cd wensen wij u fijne dagen toe! Geniet van de muziek, van het lezen of voorlezen, en van een feestelijk extraatje: de online beeldregistratie van de opname die als kerstconcert op 24 december online komt. De link vindt u in het boek.

Het Decemberster repertoire
Max Reger – Und unser lieben Frauen Traum
Bryan Kelly – Magnificat in C
Johann Sebastian Bach – Wie schön leuchtet der Morgenstern
Len Borgdorff – De witte schaduw van een ster (gedicht)
Sebastian Krause – Es ist ein Ros entsprungen
Ennio Morricone – Gabriel’s Oboe
Praetorius/Walter – In dulci jubilo
Arvo Pärt – Weihnachtliches Wiegenlied
Patrick van der Linden – O Magnum Mysterium
Lucebert – De zeer oude zingt (gedicht)
John Rutter – What sweeter music can we bring
Lennart Moree – Drie volksliederen voor orkest
Johann Sebastian Bach – Ich steh an deiner Krippen
Gerrit Achterberg – Kerstmis (gedicht)
Arvo Pärt – Estnisches Wiegenlied
James Whitbourn – The magi’s dream

Alvast een sneakpreview van de videoregistratie, fijne feestdagen!

BESTEL HIER DECEMBERSTER
8 december rolt het cd-boek van de pers vanaf die week verzenden wij uw bestelling per post.
U ontvangt van ons een bevestiging per mail met betalingsinformatie en wanneer u uw bestelling kunt verwachten.
(controleer uw spambox als u na 24 uur nog niks hebt ontvangen)

Uw naam *

Straat + huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Aantal cd-boek(en) - €32,50 / stuk incl BTW, excl verzendkosten

Heeft u nog vragen? Wilt u een speciale bestelling plaatsen? Laat het ons weten.

De kerstboodschap van hoop en redding leeft nog steeds en is misschien nu wel actueler dan ooit. Het tweeduizend jaar oude verhaal is nog steeds een inspiratiebron, een baken van hoop en licht, een teken van een nieuw begin.
Patrick van der Linden – dirigent en artistiek leider Ars Musica