Masterclass

Time : 20.00 - 22.00 uur
Address : Online masterclass

Passie voor detail | Masterclass II Passionen van Bach

Passie voor detail, twee masterclasses
Duik samen met dirigent Patrick van der Linden dieper in de wereld van de Johannes en Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach. Na afloop kennen we het verschil tussen een aria en recitatief, begrijpen we waarom de Johannes anders klinkt dan de Matthäus, en weten we de functie van deze werken in Bachs tijd. Voor de liefhebber en de serieus geïnteresseerde, want er is ruime mogelijkheid om tijdens de masterclasses vragen te stellen.

Patricks keuze voor audio- en videomateriaal van Ars Musica laat de oren spitsen. Beleef het verhaal en de composities op een nieuw niveau.

Het zijn twee interactieve masterclasses van elk 2 uur (inclusief pauze).

24 maart staat in het teken van de Matthäus Passion.
31 maart gaat over de Johannes versus de Matthäus Passion.

€32,50 per masterclass
€50,00 combiticket voor beide masterclasses

Een maand vol muziek
Op zaterdag 27 maart presenteren we het livestream concert Passie voor Bach.
Onze mooiste selectie uit de Johannes en Matthäus Passion, samengesmeed tot een nieuw en verrassend geheel.

En in de aanloop naar dit concert kun je genieten van 4 gratis livestreams, Passie voor klassiek!
Op ons YouTube kanaal kun je 27 februari en 6, 13 en 20 maart vanaf 21.00 uur gratis livestreams bekijken en beluisteren.
Ga hier naar het Ars Musica YouTube kanaal

Deze masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Zeist.

Poster foto: Mohamed Nohassi