Concerten

Address : Koornmarkt 28, Kampen

Matthäus Passion J.S. Bach ~ Ars Musica Concertkoor en Orkest

Bovenkerk, Kampen

Waarom is de Matthäus Passion toch zo ongekend populair in Nederland? Wat maakt Bachs ‘Grote Passie’ zo aangrijpend? Is dat de ‘tekstvoltrekking’ of is het vooral de muziek die tot tranen toe ontroert? Bach componeerde zijn Matthäus Passion voor de viering van Goede Vrijdag. Deze liturgische context geeft ons, als uitvoerenden en toehoorders, te denken. “Wat gebéurt hier? “Laat u meevoeren met onze uitvoering en ontdek hoe tekst en muziek samen ongekende emotie, rust en verstilling oproepen. De tijd staat stil.

Ars Musica Concertkoor
Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden, dirigent

Prijzen:

Rang 1: € 39
Rang 2: € 32
Rang 3: € 25

Tot 18 jaar € 15

Voor dit concert worden VIP-plaatsen aangeboden voor € 75 per plaats. U krijgt hiervoor van onze gastvrouw de beste zitplaatsen die tot aanvang van het concert voor u zijn gereserveerd. Vooraf, in de pauze en na afloop krijgt u een hapje en een drankje aangeboden. Na het concert kunt u de dirigent, solisten en andere musici ontmoeten.