Concerten

Address : Noorderkerkstraat 1, Oudewater

Matthäus Passion J.S. Bach ~ Ars Musica Concertkoor en Orkest

Grote of St. Michaëlskerk, Oudewater

Waarom is de Matthäus Passion toch zo ongekend populair in Nederland? Wat maakt Bachs ‘Grote Passie’ zo aangrijpend? Is dat de ‘tekstvoltrekking’ of is het vooral de muziek die tot tranen toe ontroert? Bach componeerde zijn Matthäus Passion voor de viering van Goede Vrijdag. Deze liturgische context geeft ons, als uitvoerenden en toehoorders, te denken. “Wat gebéurt hier? “Laat u meevoeren met onze uitvoering en ontdek hoe tekst en muziek samen ongekende emotie, rust en verstilling oproepen. De tijd staat stil.

Ars Musica Concertkoor
Ars Musica Orkest

Jan van Elsacker, evangelist
Daniël Hermán Mostert, Christus
Margreet Rietveld, sopraan
Franske van der Wiel, alt
Seil Kim, tenor
Florian Just, bas
Ralph Rousseau, gamba

Patrick van der Linden, dirigent

Prijzen:

Rang 1: € 35
Rang 2: € 29
Rang 3: € 23

Tot 18 jaar en voltijdstudenten € 10

Voor dit concert worden VIP-plaatsen aangeboden voor € 75 per plaats. U krijgt hiervoor van onze gastvrouw de beste zitplaatsen die tot aanvang van het concert voor u zijn gereserveerd. Vooraf, In de pauze en na afloop krijgt u een hapje en een drankje aangeboden. Na het concert kunt u de dirigent, solisten en andere musici ontmoeten.

Pauzedrankje is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten.