Concerten

Date : 12 / jun / 2020
Time : 21:00 uur
Address : Zusterplein, Zeist

Te koop: Livestream Hoop doet Leven (12 juni 2020)

Evangelische Broedergemeente, Zeist

Dit concert is uitgezonden via een livestream. Kies koop tickets om deze alsnog aan te schaffen.

ARS MUSICA KLINKT WEER

We laten de muziek weer klinken. Dit geeft ons hoop, en muziek brengt hoop! Welke componist kan ons daarin nu beter te woord staan dan Johann Sebastian Bach? Met Bach als uitgangspunt bieden we u een intiem concert dat u kunt bezoeken. We zien er naar uit weer u voor u op te treden!

Vanwege de actuele maatregelen rond het coronavirus zijn maximaal 30 concertbezoekers toegestaan. Daarom voeren we het concert twee keer uit, om 19.15 uur en 21.00 uur. Het concert heeft geen pauze en duurt een uur. We bieden het concert van 21.00 uur ook via een livestream aan. U kunt uw tickets voor zowel de livestream als het bijwonen van het concert bestellen via deze pagina.

Programma

We maken Bach actueel en plaatsen hem in de context van deze tijd. Dat doen we door Bach te verbinden met een nieuw lied van componist Mark Lippe (tekst: Johan Verheij): “De wereld staat stil”.

1. Johann Seb. Bach: Zion hört die Wächter singen (uit cantate 140)
  2. Johann Seb. Bach: Mein Freund ist mein, die Liebe soll nichts scheiden (duet sopraan/bas uit cantate 140)
  3. Johann Seb. Bach: Klavecimbelconcert in G klein, BWV 1058
  4. Johann Seb. Bach: Schlummert ein (uit cantate 82)
  5. Johann Seb. Bach: Christe eleison (uit Hohe Messe)
  6. Johann Seb. Bach: Concert voor hobo d’amore in A, BWV 1055
  7. Arvo Pärt, kuss-kuss-kalike

We hebben een bijzondere toegift geprogrammeerd. Laat u verrassen!

Ars Musica Orkest
Nanette Mans, sopraan
Margreet Rietveld, sopraan
Michiel Meijer, bas