Ars Musica Ensemblezang Academie (AMEZA) biedt een unieke opleiding ensemblezang aan

Het vak van ensemblezanger is deels gelijk aan dat van een solozanger. Iedere zangstem is uniek en heeft karakteristieke eigenschappen. Een ideaal stemgebruik behoort dan tot de basis van dit vak. Daarnaast wordt gewerkt aan leren samenwerken: hoe kun je je diepgaand muzikaal met elkaar verbinden, met behoud van zoveel mogelijk eigen identiteit? Jezelf blijven bijsturen met de oren open – een fantastisch mooi leerproces.

Er zijn twee verschillende opleidingstrajecten: EZ1 voor (toekomstige of potentiële) professionals en EZ2 voor ambitieuze amateurzangers. Daarnaast is het mogelijk om alleen de muziektheoretische modules te volgen.

In september 2019 is de eerste groep studenten gestart. Door de overheidsmaateregelen is de start van de volgende groep uitgesteld naar januari 2021 (dit is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen/aangenomen studenten).

Interesse?

Op zaterdag 24 oktober 2020 is er tussen 10.00 en 14.00 uur een OPENDAG. Op deze dag kun je de sfeer tijdens de lessen proeven, onze docenten ontmoeten en een vocale workshop bijwonen. Je bent na aanmelding via ameza@arsmusica.nl van harte welkom. Het programma wordt op basis van het aantal aanmeldingen vastgesteld zodat we aan de coronamaatregelen kunnen blijven voldoen.

Als je je direct wilt aanmelden voor de audities op 9 en 10 december 2020; vul dan het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in.

Graag tot ziens!

Meer informatie?

Direct aanmelden

Open dag bezoeken?