15 februari 2018

Vacature: Medewerker PR en Marketing

Functie-inhoud
• Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Public Relations en de vermarkting van Ars Musica.
o Public Relations betreft het leggen en onderhouden van voor Ars Musica productieve relaties met bedrijven en fondsen
o Vermarkting betreft het versterken van het merk Ars Musica en het doen verkopen van tickets voor de concerten
• Je voert je werkzaamheden uit onder directe verantwoordelijkheid van het Bestuur van Ars Musica. Dit impliceert een grote mate van zelfstandigheid binnen vastgesteld beleid.
• Je bent verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren, plannen, produceren en verspreiden van alle publiciteitsuitingen. Daarin is ondersteuning door een medewerker aanwezig.

Je profiel
Nodig:
• Je bent gemotiveerd, bereid en in de gelegenheid om je in te zetten voor Ars Musica.
• Je bent in staat om op allerlei niveaus te communiceren.
• Je hebt de christelijke identiteit.
• Je bent creatief, initiatiefrijk en zelfredzaam.
• Je bent flexibel en je vindt werken op onregelmatige tijden geen probleem.
• Projectmanagement en werken onder tijdsdruk met strakke deadlines vind je leuk.
• Je hebt een eigentijdse en eigenwijze visie.

Wenselijk:
• Je hebt een afgeronde MBO-opleiding met enkele jaren ervaring of een HBO-opleiding en je staat nog aan het begin van je carrière.
• Je beschikt over ruime kennis van Photoshop, Mailchimp en social media.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden
• Dynamiek
• Muzikaliteit en bredere artsticiteit
• Een uitdagende omgeving