Ondernemersnetwerk

Stichting Ars Musica wordt ondersteund door een groep actieve ondernemers. Via het Ondernemersnetwerk ontmoeten zij elkaar en ondernemen zij gezamenlijke activiteiten, vaak met een muzikale touch. De ondernemers ondersteunen activiteiten van Ars Musica via een lidmaatschapsbijdrage en hebben een klankbord-/meedenkfunctie voor bestuur en dirigent bij maatschappelijke en zakelijke aangelegenheden. Bij de projecten van de Stichting krijgen de ondernemers de gelegenheid om te werken aan naamsbekendheid en aan relatiebeheer en netwerkontwikkeling voor hun ondernemingen. Ondernemers die belangstelling hebben om mee te doen aan het Netwerk of anderszins de Stichting te steunen kunnen contact opnemen met Dirk Louter (+31615056005; dirklouter@planet.nl).

Dirk LouterLansigt

Ars AudiendiBerlioz