Messiah, 18 maart, Oude Kerk in Zeist

Op Kerstavond 24 december 2016 zond de EO een nieuwe registratie uit van Messiah, het indrukwekkende oratorium van George Fridric Handel, uitgevoerd door ons kamerkoor en orkest.

Groots en intiem
Het concert is uitgevoerd onder leiding van chef-dirigent Patrick van der Linden. Ars Musica bracht eerder in 2016 al een bijzondere uitvoering van de Matthaus Passion op NPO2. De opnames van Messiah zijn gemaakt in de Stevenskerk in Nijmegen en de regie is in handen van David Grifhorst. Zijn doel is om de kijker Handels oratorium te laten beleven zoals de componist het stuk bedoeld heeft.

Beleef Messiah zelf! 18 maart Oude Kerk in Zeist
Niks is zo indrukwekkend als een concert live meebeleven. Op 18 maart krijgt u de kans om de Messiah in al uw vezels te ervaren bij deze speciale uitvoering. Talenten krijgen, geheel volgens de doelstellingen van Ars Musica en onder leiding van dirigent Patrick van der Linden, het podium bij deze bijzonder productie. De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door Ars Musica Orkest en een kwartet topsolisten maakt een unieke ervaring compleet. Het belooft een uitvoering van hoge kwaliteit te worden die u niet mag missen.

Bestel hier uw kaarten

Solisten

Lauren Armishaw Sopraan
Daniël Elgersma Altus
Frank Fritschy Tenor
Daniël Hermán Mostert Bas

Ars Musica Orkest

Ars Musica Messiahkoor

Een uniek koor, speciaal samengesteld voor dit project: In 3 weken de Messiah van scratch tot een kwalitatief hoogstaande uitvoering. Zeer bijzonder om jong talent in actie te zien en vooral te horen.

Meer weten over alle mogelijkheden van alle onderdelen van Ars Musica?

Wij staan altijd open voor mooie samenwerkingen.

Bestel de DVD van de "Messiah"

Bekijk de trailer van de tv uitzending 24 december om 20:25 NPO2