Concerten

Summer Splendor

Augustijnenkerk, Dordrecht

‘Summer Splendor’ door Ars Musica Kamerkoor

Op 1 juli presenteert het Ars Musica Kamerkoor in de Augustijnenkerk te Dordrecht een zomers concertprogramma: ‘Summer Splendor’ (zomerse pracht). In dit sfeervolle concert wordt het publiek getrakteerd op unieke (bekende en onbekende) parels uit de klassieke muziek!

Zo staat bijvoorbeeld het gedragen en verstilde werk ‘Cantique de Jean Racine’ van Fauré op het programma en het lyrische toepasselijke ‘Abendlied’ van Rheinberger. ‘Sure on this  Shining Night’ van Lauridsen laat muzikaal de sterren flonkeren en het sinistere en spannende ‘Les Djinns’ van Fauré jaagt zijn luisteraars de stuipen op het lijf. Een veelzijdig en toegankelijk programma voor een onvergetelijke zomeravond.

Het professionele Ars Musica Kamerkoor zoekt graag de verbinding met ambitieuze amateurkoren en is verheugd dat het Laurens Kamerkoor onder leiding van Gabor van Os in Dordrecht een kort voorprogramma zal presenteren met sfeervolle Franse koormuziek.

Dit concert vindt plaats op zaterdag 1 juli om 20.00 uur in de Augustijnenkerk in Dordrecht. Het Ars Musica Kamerkoor staat onder leiding van dirigent Patrick van der Linden en wordt deze avond begeleid op de piano door Mark Toxopeus. Kaarten zijn te bestellen via www.arsmusica.nl.

Ars Musica Kamerkoor
Mark Toxopeus – Piano