Audities

Date : 22 / nov / 2017

Audities Ars Musica Kamerkoor

Het Ars Musica Kamerkoor is een professioneel ensemble, dat sinds de oprichting in 2010 onder leiding staat van dirigent Patrick van der Linden. Het ensemble kent een flexibele bezetting, die het mogelijk maakt muziek uit verschillende stijlperioden te presenteren. Voor meer informatie, zie http://www.arsmusica.nl/kamerkoor/

Ben je professioneel zanger(es) en wil je bij het Ars Musica Kamerkoor zingen? Ben je afgestudeerd aan het conservatorium of werkzaam op dat niveau en heb je ervaring met het zingen in een ensemble? Dan kan je je aanmelden voor de audities op 22 november a.s. door je CV te sturen naar info@stichtingarsmusica.nl. Na ontvangst van je CV hoor je zo spoedig mogelijk of je uitgenodigd wordt om te auditeren.

Repertoire audities

We willen je vragen het volgende repertoire voor te bereiden:

• Recitatief + aria uit Barok
  • Romantisch lied in een andere taal dan de aria
  • BWV 225 vanaf maat 256 (Alles was Odem hat).
  • Uit Matthäus-Passion BWV 244: choral “Herzliebster Jesu, was hast du verbrochen”

De audities zullen begeleid worden op piano.